Visezi la strălucire tinerească?

Pielea îmbătrânește într-o oarecare măsură în pas cu vârsta, dar principalul motiv pentru îmbătrânirea pielii este factorii externi. Mulți dintre acești factori externi pot fi afectați și astfel pielea dvs. poate fi menținută mai tânără, mai lungă.

Există semne clasice că corpul și pielea au îmbătrânit. Poate fi Reperat, Maro așa-numitele pete de vârstă pe piele sau că simțiți că pielea este uscată și mai puțin elastică decât înainte. Vorbind despre îmbătrânirea internă se datorează faptului că este vorba în principal de factori genetici și hormonali care sunt în mare parte inevitabili și fac parte din viață. A doua și cea mai mare cauză a îmbătrânirii pielii, pe de altă parte, se referă la factori externi. Acești factori afectează îmbătrânirea pielii și nu trebuie să fie legați de o anumită vârstă.

Important să aibă grijă de pielea lor

Există câteva semne comune că tu și pielea ta ați îmbătrânit, cum ar fi “petele de vârstă”maro. Acestea pot apărea la fața locului pe piele și apar atunci când celulele pigmentare cu vârsta pur și simplu începe să producă pigmentul lor de protecție la o rată inegală. O altă parte a procesului de îmbătrânire este că producția de sebum lubrifiant și acidul hialuronic care leagă umiditatea scade. În legătură cu aceasta, pielea devine atât uscată, cât și întinsă.

Îmbătrânirea naturală a pielii este dificil de făcut, deoarece este un proces natural. Dar, deoarece îmbătrânirea interioară și cea exterioară intră unul în celălalt este o regulă de bază bună pentru a avea grijă de tine, gândește-te la ce să mănânci și evită factori externi, cum ar fi bronzarea excesivă sau fumatul, deoarece accelerează îmbătrânirea pielii.

Nu există o cremă miraculoasă care să poată opri îmbătrânirea pielii, dar îngrijirea regulată a pielii prin hidratarea și gândirea la ceea ce mănânci poate încetini îmbătrânirea pielii. Corpul și pielea au nevoie de umiditate pentru a menține elasticitatea, printre altele. Deoarece razele UV ale soarelui sunt constante, mulți oameni folosesc protecție solară pe tot parcursul anului, ca o cremă de piele, pentru a menține pielea mai tânără.

Sfaturi despre cum să vă păstrați pielea tânără și proaspătă

Pielea este o parte naturală a corpului nostru și moștenirea noastră genetică, ceea ce înseamnă că nici o piele umană nu este cealaltă. Cu toții avem condiții diferite și, prin urmare, puncte de plecare diferite atunci când vine vorba de ceea ce este bun pentru piele. Factorii externi pe care îi putem influența cu adevărat merită luați în considerare, acceptând într-o oarecare măsură că pielea îmbătrânește de-a lungul anilor.

Cu câteva proceduri simple, puteți oferi pielii condiții bune pentru a rămâne tânără și proaspătă mai mult timp:

  • Nu exagerați bronzarea.
  • Evitați fumatul.
  • Aveți un echilibru bun al fluidelor.
  • Mănâncă mai puțin zahăr-prea multe vârfuri mari de zahăr accelerează îmbătrânirea pielii.
  • Hidratează pielea.
  • Aveți grijă de piele-în special fața, mâinile și picioarele care sunt cele mai vulnerabile.
  • Simțiți-vă în general bine-somnul și stresul afectează, de asemenea, corpul și, în cele din urmă, îmbătrânirea pielii.
  • Fapte despre piele

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Pielea unei persoane adulte are o suprafață de aproape doi metri pătrați. Printre altele, pielea ajută la menținerea temperaturii corpului la nivelul adecvat. Pielea stochează lichide și grăsimi. Pielea protejează organismul de radiațiile ultraviolete dăunătoare de la soare. Pielea formează vitamina D cu ajutorul soarelui. Elementele constitutive ale pielii sunt epiderma, derma și epiderma.

Deci, veți obține o piele netedă și o elasticitate îmbunătățită

Majoritatea oamenilor asociază îmbătrânirea cu ridurile, dar este mult mai mult decât atât. Pielea tinerească are un nivel bun de umiditate și este netedă, puternică și elastică. Pentru a înțelege, de exemplu, funcția de elastină, trebuie să examinăm mai întâi ce cauzează îmbătrânirea.

Cei doi vinovați principali sunt daunele solare și factorii de mediu. Poluarea și dieta săracă fac ca pielea să îmbătrânească mai repede. Toată lumea îmbătrânește la rate diferite, iar alegerile stilului de viață pot fie să o accelereze, fie să o încetinească. Aceasta înseamnă că avem mai multă putere de a influența procesul de îmbătrânire decât ne dăm seama.

Și există două substanțe importante care vă vor ajuta să vă mențineți pielea mai tânără: elastină și colagen.

Elastina este o proteină stretch Găsită în țesutul conjunctiv și în piele. Fibrele de elastină oferă pielii posibilitatea de a-și recâștiga forma după mișcare (întindere sau contracție). Este componenta importantă a pielii care o trage înapoi în poziția sa atunci când este scoasă sau strânsă. Elastina oferă elasticitate, în timp ce colagenul oferă rezistență.

Mai puțină tensiune în piele duce la liniile fine pe care mulți dintre noi le observă mai întâi. Pielea, cel mai mare organ al nostru, are nevoie de elastină pentru a rămâne suplă și fermă.

Deoarece procesul de îmbătrânire este cauzat atât de factori interni, cât și de factori externi care afectează derma (stratul interior) și epiderma (stratul exterior), necesită o abordare multi – fațetă a combaterii îmbătrânirii-o rutină puternică, naturală de îngrijire a pielii, protecție solară, dietă nutritivă și exerciții regulate. Acest lucru ajută la creșterea ratei de reînnoire a celulelor, protejează împotriva pierderii de umiditate și contribuie la o căsătorie armonioasă între elastină și colagen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *