Arderea grasimilor: cum sa arzi grasimile?

Arderea grasimilor cum sa arzi grasimile

Sunt kilograme în plus un coșmar care nu vă oferă pace noaptea și nu știți cum să ardeți excesul de grăsime? Pierderea în greutate este un obiectiv al a milioane de oameni, care doresc să se poată simți în sfârșit senină cu corpul lor.

Dieta corectă nu trebuie să te facă să te simți nici fizic, nici psihologic. A fi urmat de un profesionist (unul real, nu improvizat sau cu un grad ambiguu de studiu) poate fi cea mai bună idee pentru a evita greșelile și mai ales pentru a avea o dietă personalizată, care să țină cont de toate nevoile tale.

Indicați clar toate motivele pentru care doriți să pierdeți în greutate și scrieți-le în jurnalul dvs. sau pe o foaie care trebuie atașată la ușa exterioară a frigiderului. Trebuie să rămână acolo unde îi poți vedea în fiecare zi și te vor ține departe de toate ispitele.

Sfaturi pentru arderea excesului de grăsime:

Sfaturi pentru arderea excesului de grăsimeApa reprezintă una dintre cele mai naturale și accesibile posibilități pentru toată lumea de a crește metabolismul corpului.

Încercați să beți cel puțin 8-10 pahare de apă, care efectuează în plus o funcție de detoxifiere, deoarece elimină toxinele periculoase prezente în corpul nostru.

Stocați-vă pe ceaiul verde, cunoscut nu numai pentru beneficiile sale împotriva cancerului: de fapt conține cantități mari de catechină, un produs chimic care accelerează metabolismul. De fapt, un studiu a arătat că persoanele care au profitat de extractele de ceai verde de trei ori pe zi și-au crescut rata metabolică cu 4% sau 60 de calorii în plus zilnic.

Alcoolul este un pericol pe care trebuie să-l evitați absolut pentru a arde excesul de grăsime, dacă nu doriți să obțineți rezultate contraproductive: alcoolul încetinește metabolismul, deprimând sistemul nervos central.

Dacă este combinată cu o masă bogată în grăsimi și calorii înalte promovează, de asemenea, depozitarea grăsimii corporale în zonele cele mai delicate, cum ar fi picioarele, burta, șoldurile și fesele.

Doriți să ardeți grăsimi și calorii incisiv? Nimic nu este mai eficient decât exercițiile fizice: cu cât se face mai multă activitate fizică, cu atât consumi mai multe calorii.

Simplu, nu? Antrenamentul zilnic poate beneficia de fizicul tău într-o mie de moduri: îl întărește cu siguranță, îți va tonifica mușchii și este, de asemenea, capabil să-l apere de inconveniente precum colesterolul ridicat, hipertensiunea arterială sau bătrânețea.

Modurile sunt nesfârșite: puteți alerga sau merge seara, puteți merge cu bicicleta, puteți practica exerciții vizate acasă sau în sala de gimnastică, puteți face băi în piscină..

Încercați să-și intensifice eforturile zi după zi, pentru a crește metabolismul, mai mult și mai eficient, și un sfat ar fi să încercați să împartă antrenamentele în două scurte sesiuni de 20 de minute, dar, dacă nu aveți timp, 30-45 de minute de formare continuă-o zi este mai mult decât suficient.

Scopul este de a obține pentru a arde 500 de calorii in plus pe zi, așa că încercați să practice un exercițiu constant.

Nu săriți niciodată micul dejun! Studiile arată că micul dejun joacă un rol-cheie în tratarea pierderii eficiente în greutate: cel puțin 80% dintre persoanele care s-au angajat cu succes într-o dietă de slăbire au făcut micul dejun cea mai substanțială masă a zilei, desigur, fără a exagera prea mult. Încercați să atrageți 300-400 de calorii în acest stadiu incipient al zilei, astfel încât să puteți face față energiei potrivite în momentele următoare și să optați pentru o ceașcă bună de lapte degresat, fructe și cereale. Un mic dejun bun vă va permite să luptați împotriva mușcăturilor de foame care vă pot ataca în timpul zilei, așa că nu o săriți niciodată.

Amintiți-vă că dimineața bună este văzută de dimineață!

Fructele și legumele trebuie să fie o prioritate dacă doriți să ardeți în sfârșit prea multă grăsime. Fructele și legumele sunt, de fapt, bogate în apă, săruri minerale și vitamine și, pe lângă faptul că oferă un stimulent decisiv pentru pierderea în greutate, ele ajută organismul să lucreze mult mai eficient din toate punctele de vedere. Aceste alimente vă vor garanta astfel un sentiment plăcut de bunăstare, tocmai pentru că ele ajută la întărirea și tonifierea tuturor mușchilor corpului, inclusiv a inimii. O dietă sănătoasă și naturală va scăpa doar de kilogramele enervante!

Nutriția corectă este esențială pentru arderea grăsimilor

Nutriția corectă este esențială pentru arderea grăsimilorToate acele gustări bogate în calorii care vă pot ispiti în timpul zilei ar trebui evitate absolut dacă doriți să ardeți mai ușor grăsimile, deoarece nu fac altceva decât să crească numărul de calorii la niveluri exorbitante. Optați întotdeauna pentru alimente mai sănătoase și mai naturale dacă vă este foame, pentru a vă asigura o dietă mai bună. Nu încercați să rămâneți mai mult de patru ore fără să mâncați. Cinci mese pe zi sunt preferabile față de trei prea abundente. Optați întotdeauna pentru porții mici, deoarece supraalimentarea poate provoca tensiune în rinichi și poate forța organismul să acumuleze mult mai multă grăsime, în special în zonele cele mai critice, cum ar fi burta, fesele și șoldurile.

Mineralele sunt un mare ajutor pentru arderea grăsimilor

Încercați să adăugați o mulțime de fier în dieta dvs. Dacă nivelurile acestui mineral sunt scăzute, corpul dvs. nu poate furniza doza potrivită de oxigen celulelor și, ca urmare, metabolismul va fi încetinit. Dacă bănuiți că aveți un metabolism leneș, acest lucru se poate datora problemelor tiroidiene: puteți suferi de hipotiroidism, http://www.solvay-pharma.ro/bentolit-mijloace-care-reduc-kilogramele-nedorite/ ceea ce poate provoca incapacitatea de a pierde în greutate. Medicul dumneavoastră poate determina dacă suferiți de acest disconfort printr-un simplu test de sânge și vă poate oferi indicațiile potrivite pentru a-l depăși și astfel puteți începe să pierdeți în greutate incisiv.

Calciul nu trebuie să lipsească niciodată dintr-o dietă de ardere a grăsimilor:

Calciul ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate dacă doriți să ardeți excesul de grăsime. Calciul funcționează, de fapt, ca un fel de comutator care vă spune corpului când și cum să ardeți calorii și îl puteți obține cu ușurință din produse precum produsele lactate și produsele lactate în general. Aproximativ 1200 mg de calciu pe zi vor beneficia cu siguranță de linia dvs. Cercetările științifice au arătat că cei care mănâncă pește în mod regulat tind să aibă niveluri mult mai scăzute ale hormonului leptină, care, dacă este prezent la niveluri scăzute în organism, este asociat cu simptome precum obezitatea și metabolismul scăzut. Prin urmare, se recomandă 3-4 porții de pește în fiecare săptămână.

Reducerea amidonului este o opțiune utilă pentru arderea grăsimilor:

Reducerea amidonului este o opțiune utilă pentru arderea grăsimilorAșa-numitele carbohidrați rafinați, cum ar fi pâinea, cartofii și orezul determină o creștere a nivelului de insulină din sânge, un hormon care scade rata metabolică, mai ales atunci când este în repaus. Carbohidrații sunt foarte importanți într-o dietă, dar în acest sens ar trebui să se tragă din produsele întregi, care asigură aceeași nutriție, totuși cu un aport caloric mult mai scăzut și șanse mai mici de creștere a nivelului de insulină.

Consumul de banane ajută la arderea grăsimilor:

Mănâncă mai multe banane. Bananele sunt o rezervă excelentă de potasiu, care crește metabolismul, reglând echilibrul hidric al organismului. Amintiți-vă întotdeauna că, dacă sunteți deshidratat, veți arde mult mai puține calorii.

Stresul nu ajută la arderea grăsimilor:

Acordați o atenție deosebită stresului, care poate juca fotografii proaste la linia dvs. și mai ales la grăsimea abdominală. Când sunteți stresat, de fapt, anumiți hormoni, cum ar fi cortizolul, stimulează foarte mult pofta de mâncare, încetinesc metabolismul și încurajează depozitarea grăsimilor în abdomen. Dacă, prin urmare, sunteți deosebit de epuizat, încercați să identificați cauza care vă provoacă atât de mult disconfort și, dacă este posibil, încercați să o eliminați sau puteți întreprinde o activitate personalizată care poate reduce nivelul de stres, cum ar fi petrecerea unui timp ascultând muzică relaxantă sau practicând yoga zilnic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *