Pierderea de lire sterline este singurul mod în care funcționează cu adevărat

Nu am fost întotdeauna în formă, am avut cel puțin 10 kg de whisky în liceu, dar acum nu mai este timp să mă întorc sau să mă apropii de acel kilaz timp de aproximativ 5 ani.. cum?

Așadar, în primul rând, vă rugăm să ștergeți toți copiii pe care îi aveți pe computer și să le aruncați în coșul de gunoi tipărit de firzider.. Nu sunt un expert, dar știu că nu este.. Mai întâi trebuie să te miști din psihicul uman, adică din psihicul uman. ceea ce ne este interzis este ceea ce ne dorim cel mai mult.. din gândul că ceva nu ar trebui să fie mâncat, îl puteți mânca până când poate nu veți fi deloc..

Mănâncă ori de câte ori îți este foame, dacă suferi de foame, corpul tău depune grăsime pentru a supraviețui și a avea energie.. Generațiile moderne au inventat prânzuri și mese pe care oamenii le mâncau când le era foame.. Așa mănânc, ori de câte ori îmi este foame, SAP ceva, brânză feta de casă (toată lumea vă va spune că brânza jaooo este mai groasă mai târziu vom vorbi despre asta prin vaccinarea tipului de brânză este mai groasă, banana este mai groasă), fructe cât doriți, pâine prăjită feta integrală, iaurt, chifle integrale..

Deci, aproximativ vorbind, mâncăm pentru a supraviețui, nu pentru a ieși la prânz și cină

Carbohidrații au un efect teribil asupra corpului meu, așa că încerc să evit atât de mulți dintre ei, nu cumpăr pâine deloc, gătesc rar orez și fac și paste făinoase.. ce rămâne să mănânci cu mâncăruri laterale, dacă acest lucru este evitat.. Ei bine, cartofi piure (nu atât de mult ca pastele), orice legume, salată, omeletă de ou alb. la urma urmei, cine spune că avem nevoie de contribuții?. Cred că niciunul dintre noi nu are nevoie de mâncăruri fanteziste, cel puțin pentru mine nu este o problemă să mănânci o bucată de pui fără garnitură sau brânză feta fără pâine..

Nu este sfârșitul lumii dacă prindeți o dorință pentru chipsuri de ciocolată, pizza, înghețată.. nimic din toate acestea nu va adăuga 5 kg corpului dvs. dacă nu este ceea ce mâncați, ci aici și acolo, de exemplu. o dată-de 2 ori pe săptămână mănânci ceva de genul asta..

pe scurt, dieta este regula mea # 1: nu muri de foame! dacă o portocală nu te satisface, mănâncă 5, nu vei primi nimic.. și este defalcat în jurul caloriilor din banane sau tomancak și altele asemenea.. Spun când aud asta (bine, dacă ai colesterol ridicat evită-l, altfel nu vei avea nimic cu unul-2 zumange), nimeni nu-mi poate spune că am mâncat o jumătate de banană pentru că este bogată în calorii, dar am mâncat 3 pâine feta cu pancetta, pizza sau ceva de genul ăsta! nu veți avea nimic de la niciun fel de mâncare neprelucrată, deci brânză de casă, fructe, legume, iaurt etc.

Pe scurt despre suplimentele alimentare

Eu beau 2-3 portii de ceai verde în fiecare zi (fara zahar, daca nu convenabil, Încercați să-l în fierbător pentru a găsi un ceai verde cu felii de portocale, sau de nucă de cocos, etc.), este ceva mai sănătos, cum să nebună și starea generala de sanatate si frumusete:) încerc să bea limonada (fara zahar), deși zilele trecute am văzut o jumătate de kilogram de lamaie 10kn, deci de ape bea 🙂 lămâie verdeață acționează ca un naturale selyanova acid, care accelerează metabolismul și ajută cu digestia alimentelor și un iaurt cu masă de in, pentru care am pus reteta..

Acum exersează.. Acest lucru este necesar!! Ali.. instruirea nu este doar o pregătire militară ca insanitia pe care o fac. exercitarea este orice formă de mișcare. mergeți la o plimbare, ridicați picioarele în jurul casei, http://www.solvay-pharma.ro/bentolit-mijloace-care-reduc-kilogramele-nedorite/ faceți sfârcurile în timp ce așteptați ca apa de cafea să se încălzească.. Forma greșită de gândire -5 uncii nu mă va ajuta, iar pe de altă parte, Nu voi face nimic din încă 2 feta pâine-5 uncii pe care vreau să o ajut și 2 cu 2 feta pâine vreau să se odihnească!!

Smooth 30 de zile de squats challange, squats sunt sfarcurile.. încearcă să faci asta.. E foarte simplu.. și nu durează mult… dacă aveți 100 uncii într-o anumită zi, nu trebuie să faceți totul dintr-o dată.. faceți loturi de 20 sau 10 … cum spui tu..

Nu trebuie să mergeți la sală sau să cumpărați DVD-uri, există youtube și pagini similare cu antrenamente puuuuno.. popsugartvfit este canalul youtube pe care îl recomand.. Am încercat yoga booty ballet până acum (foarte simplu și eficient), Brazilia butt lift (la fel de simplu), p90x puteți dacă aveți suficientă voință și sunteți suficient de motivați, nebunie – obozaaavam, dar chiar trebuie să aveți voință.. toată lumea are puterea să mă ajute.. dacă trebuie să strângeți o pauză de 50 de ori pauză de 50 de ori, dar continuați după aceea, veți deveni mai buni și mai buni mai târziu..

primele mele forme de formare au fost protocolul de formare TABATA. Dacă este simplu, aveți nevoie de 10 minute pe zi.. obișnuiți-vă, găsiți exemple de instruire pe youtube..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *