Cum de a crește potența masculină!

Deja astăzi știți cum să vă măriți potența

Vara este creată pentru o viață sexuală activă, iar acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. În primul caz, însă, nu este întotdeauna suficient să vrei doar, mai important, ca totul acolo jos să funcționeze așa cum ar trebui. Din păcate, stilul de viață hiperactiv de astăzi, stilul de viață nu foarte sănătos și alți câțiva factori problematici nu se potrivesc unui bărbat în acest sens.Pentru fiecare om care are probleme cu potența și chiar acum vara îl deranjează că nu poate profita de vremea caldă de vară afară și de abundența timpului liber, am vești bune.

Deja astăzi știți cum să vă măriți potența

Deja astăzi știți cum să vă măriți potențaSi în câteva zile sau săptămâni veți vedea rezultate.Cum Nu va fi ușor, va trebui să renunți la unele lucruri, altele pe care nu le-ai făcut înainte, va trebui să începi să faci. Ei bine,http://www.solvay-pharma.ro/maral-gel-imbunatatirea-garantata-a-actiunii-erectiei-masculine/ vă asigur că toate schimbările pe care le faceți vă vor reveni bogat și nu va trebui să supraviețuiți verii în celibacy.As pentru potență, în spatele acestui concept, puțini oameni își pot imagina ceva concret, iar atunci când sunt chestionați, răspunsurile ar fi probabil diferite. În general, potența poate fi numită fitness pentru o viață sexuală sănătoasă și deplină și are mai multe semnificații.

În primul rând, potența se referă la capacitatea de a realiza și menține o erecție, adică erecția penisului, în timp ce erecția slabă este probabil cea mai frecventă problemă la bărbați.În al doilea rând, este legată de potență și fertilitate, unde hormonul testosteron are o mare influență, care afectează atât spermatogeneza, cât și maturarea spermatozoizilor.Nu în ultimul rând, potența se referă și la libidou sau la gustul pentru sex.Cel mai adesea, problemele cu potență se manifestă tocmai prin faptul că un om are o problemă cu debutul unei erecții, care este mai lent, precum și prin faptul că nu poate menține o erecție în calitate suficientă și are loc slăbirea acesteia.

Scăderea apetitului sexual și libidoul scăzut sunt, de asemenea, asociate cu această problemă. Uneori este o cauză cauzală, alteori este o consecință. starea de circulația sângelui și a sistemului cardiovascular, deoarece alimentarea cu sange a testiculelor și a penisului este direct legată de ceea ce este debutul de erectie și qualitythe nivelul de testosteron, hormonul masculin, cu atât mai puțin este, reduce libidoul sau dorinta de sex și sex, cu atât mai rău pentru fertilitate, cu toate acestea, starea generală a organismului, pe.

Problemele cu potența și zonele individuale

Problemele cu potența și zonele individualeAle vieții sexuale încep treptat, la început ele pot fi doar inconspicuoase și se manifestă ocazional. Cu toate acestea, nu trebuie să ignorați nici astfel de simptome inițiale, deoarece pe termen lung pot deveni tulburări grave.Dacă doriți să vă îmbunătățiți erecția, de exemplu, debutul sau rezistența acesteia sau dacă doriți să creșteți unitatea sexuală și să vă îmbunătățiți starea de fitness în timpul creării de dragoste, trebuie să vă concentrați pe viața sexuală în mod cuprinzător. Influența asupra modului de viață și a stilului de viață.Mâncarea are un impact enorm asupra sănătății, iar acest lucru se aplică nu numai sănătății în general,ci și sexului!

Profitați de vară pentru a vă schimba dieta și treceți-o de la consumul de alimente destul de grele la cele mai ușoare. Excludeți carnea grasă și grasă și produsele lactate, precum și produsele semifinite și minimizați consumul de mâncăruri fast-food.Dimpotrivă, este necesar să se mărească cantitatea de legume și fructe, în special spanac, ceapă, usturoi, pepeni, banane, căpșuni și mere. Mănâncă mai multe salate de legume, pește și din carne doar macră și doar ocazional. Pentru a face acest lucru, încercați să adăugați ca o farfurie nuci și semințe, care au o mulțime de L-arginină și zinc, utilizați și uleiuri mai sănătoase, de exemplu, măsline.

Renunțați la alcool și țigări Alcoolul aparține zborului aproape în mod inerent, dar ar trebui să vă gândiți foarte atent la cantitatea sa dacă doriți să vă îmbunătățiți viața sexuală. Consumați – o foarte puțin, din când în când un pahar de vin nu vă va face rău, dar încercați să excludeți complet atât de multă bere preferată. Acesta conține un număr de fitoestrogeni care contracarează testosteronul.Desigur, fumatul este, de asemenea, problematic, ceea ce provoacă blocarea vaselor de sânge și, în consecință, deteriorarea erecției. Dimpotrivă, în ceea ce privește regimul de băut, beți multă apă curată și diverse sucuri de fructe sau legume, de exemplu, cu pepene verde, lămâie, ananas, castraveți și altele asemenea.

Veți obține o mulțime de vitamine și minerale

Veți obține o mulțime de vitamine și mineraleCare stimulează, de asemenea, libidoul. Într-un corp sănătos există un spirit sănătos, spune un proverb bine-cunoscut și recomand să rămânem la el. Vremea frumoasă și temperaturile plăcute seara târziu sau dimineața devreme sunt ideale pentru sport și activități fizice. Vă recomandăm combinarea celor de anduranță care vor îmbunătăți fitness-ul, împreună cu cele foarte intense care au un sentiment de producție de testosteron.Din sport, concentrați-vă în primul rând pe înot, alergare de anduranță pe teren moale, combinată cu sprinturi într-un raport de unu la unu, și pe tenis sau sporturi de luptă, unde se antrenează explozivitatea!

Pentru a face acest lucru, recomand în fiecare zi mersul regulat sau patinele cu role. Veți îmbunătăți starea inimii, intensificând în același timp circulația sângelui.O serie de sondaje și cercetări au arătat o relație directă între nivelurile de somn și testosteron, care este importantă pentru potență și, practic, în general, pentru calitatea vieții sexuale. De asemenea, confirm din propria mea experiență că somnul de 8 până la 9 ore pe zi este foarte benefic pentru viața sexuală și performanță, în special pentru rezistența la erecție.

Știu că vara lumina tinde să fie mai lungă decât noaptea, dar în același timp atrag atenția asupra faptului că somnul este important pentru regenerarea generală a corpului și o performanță mai bună în timpul zilei. Încercați, de asemenea, să vă culcați și să vă ridicați aproximativ în același timp și să minimalizați toate distragerile în timpul nopții care v-ar putea trezi, în special sunete diferite sau lumină din exterior.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *