Urotrin consolidarea rapidă a prostatei

urotrin-consolidarea-rapida-a-prostatei

Prostata este o mica glanda din sistemul reproducator masculin care are forma și mărimea unui castan la bărbații tineri (15-20 g). Prostata se află sub vezica urinară și în fața rectului. Acesta înconjoară începutul uretrei, canalul care este folosit pentru a evacua urina si sperma.

 

Urotrin capsule, ingrediente, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare

 

Urotrin-capsule-ingrediente-cum-să-o-ia-cum-functioneazã-efecte-secundare

Prostata joacă un rol în producția de material seminal, de a produce un lichid, numit lichid prostatic. Acest fluid, cu secretiile veziculelor seminale (veziculele seminale, situat în spatele Urotrin ingrediente vezicii urinare, deasupra prostatei, care produce majoritatea lichidului seminal), forma de lichid seminal. La momentul de ejaculare, acest lichid se amesteca cu sperma de la testicule. Forma de sperma.

Prostata nu au o funcție în urinare (urinare). Prin pozitia sa, se înțelege, Urotrin ingrediente totuși, că o creștere în dimensiune a prostatei poate comprima uretra și de a face urinare mai dificil. Dezvoltarea și funcționarea prostatei sunt influențate Urotrin ingrediente de hormoni masculini (testosteron), produsă în testicule. Acesti hormoni regleaza cresterea prostatei, precum și formarea de lichid prostatic. Urotrin cum să o ia Ar trebui remarcat, totuși, că volumul său crește cu vârsta. De cincizeci de ani, vorbim despre hipertrofiei benigne de prostata. Urotrin cum să o ia Această creștere poate duce la tulburări urinare ca urmare a compresiei de uretra.
Cancerul de prostata Urotrin cum functioneazã

Cancerul de prostata este cel mai comun tip de cancer la om. Este foarte rar înainte de vârsta de 50 de ani. Apariția acesteia crește odată cu vârsta, știind că vârsta medie de diagnostic este în jur Urotrin cum functioneazã de 70 de ani. Cele mai multe dintre cazurile de cancer sunt adenocarcinoame, tipuri de cancer care se dezvolta din celulele epiteliale.

Boala frecvent progresează foarte încet. De tumori maligne este în primul rând limitat la prostata. Cu timpul, tumora creste, s-ar putea extinde dincolo și de a invada alte organe, cum ar fi oase, ficat și plămâni. Acest lucru este numit cancer de prostată metastazat.În 2014, au fost 293* cazuri noi de cancer capsule de prostată în Luxemburg.

Care sunt factorii de risc

• Varsta : principalul factor de risc este Foarte rar înainte de vârsta de 50 de ani, incidența cancerului de prostată crește progresiv cu vârsta. În mai mult de 80 de ani, prostata cancer sunt extrem de frecvente, dar se dezvolta, de obicei, atât de încet, încât acestea provoacă nici o problemă.

• Factorii genetici : exista forme ereditare de cancer de prostata

• Predispoziție genetică : există forme familiale non-ereditare

Există un număr mare de factori de risc discutat sau nu a demonstrat în cancerul de prostată.

De prevenire și depistare

La ora actuală nu există nici un factor de prevenire a cancerului de prostata demonstrat. Organizat de screening (națională) pentru acest tip de cancer nu este recomandat, nu există nici un consens cu privire la interesul de astfel de un screening sistemică (a se vedea, de asemenea, informatiile noastre de cancer n°79).

Urotrin opinii, forum, comentarii

Urotrin-opinii-forum-comentarii

Care sunt simptomele ? De cele mai multe ori, cancerul de prostată Urotrin opinii crește fără a provoca nici un anumit simptom. Este găsit din cauza unui măsura în PSA și/sau modificări de consistență a prostatei în timpul unui examen rectal.

Dar aceasta poate provoca schimbări în urinare (atunci când urina), Urotrin opinii cum ar fi nicturie (a fi nevoie pentru a obține până la noapte pentru a urina), urinare frecventa (având de a urina frecvent), urinare urgență, retenție acută de urină sau slab arunca. Urotrin forum Prezența de sânge în urină (hematurie) și o infecție a tractului urinar poate dezvălui, de asemenea, un cancer de prostată.

O ejaculare dureroasa, sânge în spermă și o tulburare de erectie poate suspecta un cancer de prostata. O scădere a stării generale, sau dureri în partea inferioara a spatelui sau în oasele pot fi semne de cancer. Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, să fie conștienți de faptul că alte Urotrin forum boli pot provoca aceste semne clinice. A se vedea medicul dumneavoastră pentru un consult. O boală foarte frecvente la bărbați în vârstă, hipertrofie de prostată, de asemenea, numit hipertrofiei benigne de prostata HTBP poate avea aceleași simptome ca și cancerul de prostată.

Cum se pune diagnosticul ? Medicul dumneavoastră în timpul consultării vă va întreba despre istoricul familial și personal, precum și orice simptome pe care le simt. El este de gând să facă un examen rectal pentru a evalua dimensiunea și consistența prostatei și prescrie un sânge cu test PSA (Antigen Specific Prostatic). Urotrin comentarii Urotrin comentarii  O valoare mai mare de 4 ng/ml este, în general, considerat anormal în faptul că PSA poate fi crescut în alte situații, cum ar fi cancerul de prostata (prostatita, HTBP).

Dacă rezultatele acestor revizuiri va suspecta un cancer, trebuie să facă Urotrin comentarii o programare cu un medic urolog, care va face biopsii de prostată. Sub anestezie locală opinii și prin peretele rectului, o echo-endoscopie va fi efectuată : o duzină de fragmente de tesut de prostata este eliminat pentru o patologie de examinare.

Urotrin cat costa, preț

Urotrin-cat-costa-preț

Este această analiză a țesutului sub un microscop, care va confirma sau infirma diagnosticul de cancer. Această revizuire, de asemenea, ajută pentru a determina agresivitatea celulelor canceroase Urotrin cat costa definite în funcție de o scară, numit scor Gleason.

În funcție de stadiul de cancer, rezultatele imagistice vor fi efectuate, care poate merge de la un/e RMN pelvin prostata, scanare, în parenchimele abdomino-pelvine, os de scanare a întregului corp RMN într-un PET-Scan.

Clasificările, Clasificarea cancerului de prostata este esențială,  Urotrin preț ea este cea care va stabili tratamentul.

1. În clasificarea TNM: cat costa

Cancer etape sunt definite în conformitate cu clasificarea TNM conform invazivitatea tumorii T, prelungirea acestuia, regionale (nodal boala: (N) și la distanță (metastazare: M)

• dimensiunea tumorii (T); variind de preț
Scorul Gleason

Clasificarea Gleason reflectă în ce măsură țesutul tumoral diferă de țesutul normal de prostată. Este folosit pentru a descrie gradul de agresivitate și de a evalua probabilitatea de răspândire a cancerului. Acest scor se bazează pe trei principii: în interiorul prostatei, pot exista mai multe populații de tumoare; aceste tumori populații pot fi din clasa (agresivitate) este diferit; mai mult arhitectura glanda este distrusă, mai mult prognosticul este prost. Gradul de agresivitate este evaluat la gradul 1 la 5, cinci fiind cel mai agresiv.

Urotrin de unde să cumperi, farmacie

 

Urotrin-de-unde-să-cumperi-farmacie

Pentru a calcula scorul Gleason, vom adăuga în sus rândurile din două tipuri de celule anormale reprezentat tumorii. Prima cifră reprezentând scorul de cota de celulele tumorale cele mai reprezentate. Urotrin de unde să cumperi Cele două cifre rezultate sunt apoi adunate pentru a obține un rezultat de la 2 la 10 :

• 2 la 5: tumora este bine diferențiat și, prin urmare, mai puțin agresiv, Urotrin de unde să cumperi

• 6 la 7: agresivitatea este intermediare, Urotrin farmacie

• 8 la 10 : tumora este agresiva. de unde să cumperi

3. Clasificarea Amico farmacie

Un cancer de prostată localizat (stadiile I și II și unele etapa a III-a) este farmacie într-un stadiu incipient. Nu ajunge în veziculele seminale sau la alte organe. Localizate forme de cancer de prostata sunt clasificate în funcție de lor evolutiv de risc (riscul de recidivă), care cuprinde trei sub-grupuri, luând în considerare caracteristicile tumorii (TNM, scorul Gleason si PSA).

• Grupa I (risc redus de recurență): PSA <10 ng/mL și scor Gleason ≤ 6 și TNM stadiu ≤ T2a

• Grupul II (risc intermediar de recidivă: PSA între 10 și/sau 20 ng/ mL și/sau scor Gleason 7 și/ sau stadiul T2b

• Grupa III (risc mare de recurență: PSA > 20 ng/mL sau scor Gleason ≥ 8 sau etapă ≥ T2c

Tratament

Diagnosticul de cancer de prostata nu implică în mod necesar un tratament. Având în vedere diferența de agresivitate, evoluția de mai multe ori lent de cancer și de vârsta pacientului și comorbidități, cu indicația de tratament este discutat de la caz la caz. Active de supraveghere, intervenție chirurgicală, radioterapie externă, brahiterapie și terapia hormonala poate fi propus. Uneori, mai multe opțiuni sunt posibile.

 

Urotrin comanda, amazon – România

Urotrin-comanda-amazon-România

Active de supraveghere

O tumoare localizata cu risc scăzut de progresie, inclusiv cancerul nu are nevoie de tratament imediat, dar care ar putea beneficia de un tratament curativ în caz de cancer de evoluție. Urotrin comanda Este, prin urmare, să amâne punerea în aplicare a unui tratament. O monitorizare periodică constă dintr-un examen clinic, testele repetate PSA și biopsie de prostata la intervale regulate.

Operația constă în îndepărtarea întregului prostata si veziculele seminale. Urotrin amazon Nervii și vasele de sânge care să permită ridicarea de a trece pe fiecare parte a prostatei. Urotrin producător Se poate  amazon întâmpla ca acestea sunt răniți în cursul intervenției. Urotrin România În unele cazuri, atunci când celulele canceroase sunt foarte aproape, este necesar ebay pentru a le elimina. Complicatiile acestei ebay interventii chirurgicale  comanda pot fi incontinenta urinara (tranzitorii sau permanente) și impotență.

Radioterapie fascicul de externe

Radioterapie fascicul de externe este de a iradia de prostata. România Folosit singur, este unul de referință tratamente de cancer de prostata.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *