Sfaturi rapide și ușoare pentru pierderea în greutate

Dacă încercați să piardă în greutate rapid, poate fi ușor pentru a obține prins cu dieta moft sau alte “remedieri rapide”, care promit un stomac plat în zile. Acest lucru este valabil mai ales în ianuarie, când tocmai v-ați mâncat propria greutate corporală la păsări de curte sau o alternativă vegană și vă gândiți acum la vacanța de plajă din vara viitoare.

Nu vă faceți griji, deși; există modalități de a pierde în greutate – și pierde grăsime burtă – care sunt încercate și de încredere. S-ar putea să nu fie pierderea ușoară și rapidă în greutate a viselor tale, dar este foarte posibilă. Nu avem nimic împotriva dietei keto, de exemplu, dar o mulțime de oameni vor găsi că este dificil să se încadreze în stilul lor de viață.

Vă recomandăm să vă adaptați dieta

Deci, dacă sunteți serios despre pierderea în greutate, ați ajuns la locul potrivit. Nu vom promite că veți primi un pachet de șase în cât mai multe ore, dar putem garanta sfaturi de specialitate și sfaturi cheie pentru a pierde în greutate rapid, dar într-un mod sănătos și durabil.

Avem, de asemenea, lowdown pe cel mai bun exercițiu pentru a pierde în greutate rapid, și toate uneltele de care aveți nevoie pentru a începe.

Cel mai bun mod pentru tine de a pierde in greutate rapid va depinde de punctul de plecare, obiectivul final, și stilul tău de viață. În acest articol vom stabili zece strategii care sunt aplicabile pentru toată lumea, dacă sunteți un novice de fitness în căutarea de a vărsat mai multe piatră, sau pur și simplu aveți nevoie de motivație pentru a continua.

În general, cel mai bun mod de a pierde în greutate rapid și de a menține pierderea în greutate este să urmați un plan constant și ușor de gestionat. Nu încercați să luați mai mult decât vă puteți încadra în mod rezonabil într-o zi, decât dacă sunteți dispus să faceți sacrificiul. Cel mai probabil somn sau viața socială.

Răspunsul scurt la întrebarea cum să piardă în greutate rapid este de a obține un deficit consistent de calorii. Adică ardeți mai multe calorii decât consumați.

Dacă mâncați 2.500 de calorii pe zi – cantitatea zilnică recomandată pentru un bărbat, deși, desigur, acest lucru poate varia sălbatic în funcție de înălțimea, greutatea și cadrul dvs.-și ardeți 3.000, vă aflați într-un deficit de calorii.

Așa cum am făcut aluzie la mai sus, o capcană comună pe care mulți oameni o experimentează atunci când încearcă să piardă în greutate este că, pe măsură ce încep să-și exercite mai mult, simt că trebuie să mănânce mai mult pentru a-și menține nivelul de energie și, prin urmare, nu reușesc să vadă rezultate. În schimb, vă recomandăm să vă adaptați dieta pentru a profita la maximum de calorii.

Cele mai bune alimente pentru a mânca

Toate alimentele au densități energetice diferite. Alimente cum ar fi fructe, legume și cereale integrale au o densitate scăzută de energie, ceea ce înseamnă că veți obține fuller mai repede atunci când mănâncă aceste decât ar fi mare densitate de energie alimente.

Consumând aceeași cantitate de calorii ca acum (sau mai puține, dacă este posibil), dar obținerea unei valori nutriționale mai mari de la acestea vă va ajuta să vă simțiți mai plini mai mult timp și să pierdeți în greutate mai repede ca rezultat.

Știm cu toții că unele alimente – și unele grupuri alimentare-sunt mai sănătoase decât altele și că avem nevoie de fiecare tip de hrană din dieta noastră. Problema este că mulți dintre noi nu sunt obtinerea echilibrul corect.

Comparativ cu carbohidrati complexe cum ar fi fasole, cereale integrale și legume, care rupe în jos și eliberați energia încet, păstrând astfel complet și energizat, carbohidrati simpli, cum ar fi zahăr și alimente care conțin amidon, care se descompune în zaharuri, cum ar fi paste și cartofi – ți dau un scurt impuls de energie, apoi lăsa doresc mai mult.

Probabilitatea este că carbohidrații mai simpli pe care îi mâncați, cu atât mai mult veți ajunge să mâncați în general, dăunând echilibrului deficitului de calorii.

Un truc ușor dacă sunteți fan al carbohidraților este să schimbați pastele albe sau orezul pentru dovlecei sau tăiței făcuți din alte legume, cum ar fi butternut squash. Acest lucru poate face o Arrabiata, curry sau se amestecă prăji mult mai mici în calorii. Cu greu veți observa diferența atunci când o mâncați, dar veți fi mai plin pentru mai mult timp, în ciuda consumului de mai puține calorii.

Reducerea cantității de alcool

Beneficiile postului intermitent sunt că, în perioada rapidă, organismul va rămâne fără carbohidrați pentru a rula și astfel va începe să ia energie din depozitele de grăsimi ale organismului, începând astfel să ardă acea grăsime din burtă o dată pentru totdeauna.

A bea mai multă apă – în special înainte de masă – ne poate ajuta să ne simțim mai plini, ajutându-ne astfel să nu mai mâncăm mai devreme și să consumăm mai puține calorii decât am fi avut altfel.

Ce e mai mult, puțini dintre noi ia în considerare ceea ce bem atunci când ne totaliza numărul nostru zilnic de calorii și astfel potențial sute de calorii in plus se pot strecura în corpurile noastre. Înlocuirea sucurilor de fructe, a băuturilor acidulate și chiar a ceaiului și a cafelei cu apă înseamnă că putem economisi alocația de calorii pentru lucrurile bune: mâncarea care ne umple.

Sfat de Top: păstrați o sticlă de apă reutilizabilă cu dvs. în orice moment și restricționați ce altceva beți. Acest lucru se poate simți ca un obicei greu de rupt la început, dar este surprinzător de ușor de întreținut odată ce aveți o băutură cu calorii zero la îndemână 24/7.

Reducerea cantității de alcool pe care îl bem vine și cu beneficii. Cel mai evident, băuturile alcoolice sunt adesea foarte calorice, deci consumul de alcool mai puțin înseamnă consumarea mai puține calorii. Simplu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *